Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 18

Tijd voor weer een nieuwe photo diary! Met daarin o.a. Koningsdag, een extra echo in Zwolle en ga ik rond kijken in de babywinkel Baby droom! Kijk snel verder!

Zondag
Vandaag kwam ik achter een leuk App waarmee je van een eigen foto een 3D versie kunt maken. Het resultaat zie je hieronder. Ik lijk wel een oud omaatje! Verder heb ik vandaag flink last van mijn ribben. Misschien komt het door de ligging van de baby. Dus luister ik de kerkdienst vandaag vanuit huis. Ook nog even een foto van Marissa!

Mama

Maandag
Vandaag is het Koningsdag. Marissa en ik kleden ons vandaag in het oranje. Gezellig gaan we die middag naar mijn ouders op de boerderij.

Koningsdag met mijn dochtertje
Weer even een leuke selfie van ons beide!

Koningsdag met mama en dochter

Ik kreeg die ochtend ineens zin om het behang eraf te halen van de babykamer. Als je zwanger bent, komt je wel vaker op een snelle ingeving 🙂 Het plan was om dit met een stoomapparaat te doen. Maar wat bleek, ik was zo klaar! Ik kon het behang er gewoon heel makkelijk vanaf scheuren.

Later die middag bij mijn ouders aangekomen gaan we gezellig aan de BBQ! Ziva en Chanel, ons hondje en die van mijn ouders, waren lekker aan het stoeien.

De start van de nieuwe babykamer

Dinsdag
Vandaag een schoonmaakbeurt in huis en daarna even aan de slag met mijn blog. Oeps! Ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken!

Woensdag
Vandaag krijg ik nog een echo bij de huisarts. Verder even een bloeddruk check. Gelukkig is alles oke. Lief he! Op de echo zie je onze kleine baby duimen! Helaas kunnen ze van het hartje weer geen vierkamerbeeld maken. Dus hebben ze mij nu doorverwezen naar Zwolle.

De echo van onze baby

Na de echo even gezellig langs bij mijn moeder. Een lekker kop thee drinken. Kijk eens het paard van mijn zusje!

Ons paard

Die avond heb ik een witlofschotel gemaakt. Helaas vond mijn mannetje het niet zo geweldig…

Ovenschotel

Donderdag
Ik ben met mijn moeder naar de babywinkel Baby droom bij ons in de buurt geweest. Ik wil graag een mooie maxidress kopen die ik daar heb gezien. Ook kom ik daar de super mooie nieuwe Easywalker Mini buggy tegen!

Nieuwe buggy

Vrijdag
Vandaag ga ik dan voor een uitgebreide echo naar Zwolle. Gelukkig zijn er geen bijzonderheden te zien. Wat een opluchting zeg! Lees hier mijn blog over deze echo. Na zo’n spannende dag had ik wel even zin in een heerlijk patatje met een pizza!

Mama op de bank

Zaterdag
Vandaag heb ik een bruidsklant. Ze komt voor een proef make-up. Dat is echt enorm leuk om te doen! Later die dag moet ik de make-up doen van iemand die een surprise party kreeg voor haar verjaardag! Daarna mocht ik zelfs deelnemen aan haar buffet. Super aardig! De jarige is helemaal gek van Mojito’s. Speciaal voor mij was er een alcoholvrije Mojito gemaakt. Leuk, leuk, leuk en zeker lekker!

Drankje

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog