Connect
To Top

Week 18: Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een lekker weekje heb gehad. Het is me ook eindelijk weer gelukt om te schrijven. Jeej! Daar wordt ik blij van. Ik heb de sportschool weer van binnen gezien, mijn ouders kwamen en ik ben gezellig bij een vriendin langs geweest.

Maandag
Vandaag was Koningsdag. In de ochtend was ik alleen met Evie. Patrick zou later die dag van zijn weekend weg terugkomen. In de ochtend ben ik met Evie naar een kleine rommelmarkt gelopen om even rond te kijken. In de middag zijn we met z’n drieën op pad geweest. Evie heeft zich prima gemaakt. We hebben gedanst, gespeeld en van de zon genoten.

Dinsdag
We waren deze dag allebei vrij. Dat gaf mij de mogelijkheid om, na een weekend alleen met Evie, iets voor mijzelf te doen. Het werd weer tijd om de sportschool van binnen te bekijken in plaats van alleen maar te sponsoren. Ik heb voor het eerst een virtuele groepsles gevolgd. Daarna zijn we nog naar de woonboulevard geweest. Voor Evie hebben we een tafel en stoeltje bij IKEA gekocht. Tot slot is het me deze dag eindelijk gelukt om mijn website een nieuw jasje te geven.

Woensdag
Vandaag was weer een werkdag. Het was enorm druk nadat ik een week vrij was geweest. Ik was wel behoorlijk moe en ben na thuiskomst vroeg naar bed gegaan.

Tijdens Koningsdag opstap met mama en papa

Donderdag
In de ochtend hebben Evie en ik samen haar tafeltje en stoeltje in elkaar gezet. Dat is nogal een klus met een rondwandelende dreumes, maar het is gelukt. Evie is er enorm blij mee en ging direct achter haar eigen tafeltje zitten. Verder kwamen mijn ouders gezellig eten en schreef ik weer een update voor Het Roer Gaat Om.

Vrijdag
Uit mijn werk gezellig bij een vriendin langs geweest en samen een hapje gegeten. Het was erg gezellig om weer bij te kletsen. We hebben samen lasagne gemaakt. We waren weer even terug in onze studententijd.

Zaterdag
Een rustig dagje vandaag. Het was de avond ervoor erg laat geworden en de wijn smaakte goed. Ik hoef dan vast niet uit te leggen dat de ochtend zwaar was. Toch toverde mijn kleine meisje een glimlach op mijn gezicht en hebben we er een gezellig dagje van gemaakt.

Zondag
Ik mocht deze ochtend lekker uitslapen dus dat heb ik dan ook gedaan. Nadat Evie wakker was ben ik gelukkig nog een uurtje ingedut. Vervolgens ben ik nog een keer in de sportschool geweest. Het moet niet gekker worden, twee keer in een week. Vandaag heb ik ook lekker aan mijn blog gewerkt en kwam er weer een blogpost online. Dit keer over het nieuwe jasje.

The following two tabs change content below.

Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike

Laatste berichten van Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike (toon alles)

Meer Blog