Connect
To Top

Stan’s nieuwe slaapkamer

Niets is leuker dan op internet of in woonbladen speuren naar leuke interieurplaatjes voor kinderkamers. Vind ik dan. Ik vind het ook geweldig om lekker bij IKEA rond te snuffelen en te kijken hoe ze het toch allemaal weer hebben geflikt om op 6 m2 een slaapkamer te creëren met superleuke, matchy spulletjes. Een poos geleden alweer dat het tijd was voor Stan om van zijn babykamertje te verhuizen naar zijn nieuwe slaapkamer, want ja: Elin was onderweg! Van een ienie-mini kamertje naar een reusachtige master-bedroom: genoeg ruimte om mijn wooninspiratie de vrije loop te laten!

nieuwe slaapkamer 1
Steigerhout

Een aantal maanden eerder had ik al een prachtige steigerhouten loungeset op de kop getikt en ik vond en vind nog steeds de sfeer en het uiterlijk van dit hout prachtig staan op een stoere jongenskamer. Dus op zoek naar meubels voor Stan’s nieuwe slaapkamer. Gelukkig kon de man die onze tuinset had gemaakt ook wel bedden en kasten maken, zelfs een speelgoedkist was mogelijk! Omdat de kamer zo groot is bestelden we een bed, nachtkastje, kledingkast en speelgoedkist van steigerhout. Terwijl het gemaakt werd, schilderden wij de muren blauw en zocht ik gordijnen met een bijpassende lamp en dekbedovertrek uit. We konden niet wachten tot het klaar was!

nieuwe slaapkamer 2

DIY
Toen alles stond en hing ontbrak er nog iets voor mijn gevoel. Het leek me leuk om zelf ook iets te maken voor de slaapkamer. Eerst dacht ik aan een knuffel maar die zou het niet lang overleven gezien mijn handwerktalent. Later bedacht ik me dat het ook wel leuk zou zijn om een bedlampje zelf te maken en ik ging aan de slag. Het eindresultaat was een knalrode, houten auto-lamp voor aan de muur en Stan vond hem prachtig!
Nu slaapt hij alweer een aantal jaar in die stoere, steigerhouten jongenskamer en tot nu toe naar alle tevredenheid. Hoewel hij vanmiddag bij IKEA zo’n hoogslaper toch ook wel erg mooi vond…

The following two tabs change content below.

Stephanie

Laatste berichten van Stephanie (toon alles)

Meer Blog