Connect
To Top

Week 14: Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Een drukke week waarbij ik op mijn werk een periode heb afgesloten en terwijl een nieuwe periode aan is gebroken. Thuis was ik druk met het sprongetje van Evie. Elke dag zie ik dat ze nieuwe dingen leert en probeert. Verder was het deze week pasen, was Evie ziek en had ik wat te vieren.

Nieuwe babykleding
Maandag
Mijn eerste werkdag van mijn laatste week bij mijn oude vertrouwde team. Het komt nu allemaal wel heel dichtbij. Deze week tijd om de puntje op de ‘i’ te zetten. Ik moet wel zeggen dat al die spanning wel energie vreet.

Dinsdag
Einde van de maand betekent ook weer een update in Het Roer Gaat Om. Deze maand stond iets minder in het teken van de zwangerschapskilo’s, maar des te meer in het teken van mijn geestelijke gesteldheid. Ik probeer het moederschap wat meer mindful aan te pakken. Verder maakte ik met Evie een paasei.

Woensdag
Vandaag was eigenlijk een werkdag als alle anderen. Ik merk wel dat ik extreem druk ben om de overgang naar een nieuw team zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen. Bij thuiskomst werd ik blij verrast met foto’s van Evie die op het kinderdagverblijf zijn gemaakt. Te schattig!

Pasen met mijn kleine dochter
Donderdag

Ik had deze week iets te vieren, want precies 1 jaar geleden slingerde ik mijn eerste blogpost het wereldwijde web op. Nog steeds beleef ik veel plezier aan het schrijven. Verder kwam mijn nichtje gezellig op bezoek en heb ik ’s ochtends lekker gewandeld met Evie.

Vrijdag
Vandaag was mijn laatste werkdag in mijn oude vertrouwde team. Ik had natuurlijk gezorgd voor een traktatie. Ik werd heel lief verrast met een afscheidscadeau, een chocolade verleiding. Ik deed mijn best, maar moest toch even een traantje wegpinken.

Zaterdag
In de ochtend hebben we lekker gewinkeld voor Evie. Ze was echt toe aan nieuwe kleding. We zijn goed geslaagd. Evie was deze dag wel wat dwars, zo weigerde ze te slapen in de middag. Ik ben er wel een uurtje op pad gegaan. Het zonnetje scheen en ben lekker op de fiets gestapt.

Zondag
Het was eerste paasdag en dat is bij ons de dag van het paasontbijt. Evie heeft voor het eerst eieren geschilderd. Toch bleek Evie deze dag niet helemaal lekker te zijn. Tijdens het bezoek aan mijn ouders is ze op schoot in slaap gevallen. Terug thuis heeft ze met koorts de hele middag bij me gelegen.

The following two tabs change content below.

Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike

Laatste berichten van Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike (toon alles)

Meer Blog