Connect
To Top

Webwinkel Sproet en Zoet: kleurrijk, vrolijk & handgemaakt!

Tegenwoordig zijn we vaak opzoek naar een origineel cadeau. Vooral bij kraamcadeaus of verjaardagen is het juist leuk om iets unieks te kunnen geven. Dat maakt het speciaal en bijzonder. Gelukkig zijn er heel wat (kleine) webwinkels die producten zelf met eigen hand maken en daar na wens iets persoonlijks aan kunnen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een naam.

Om je een beetje wegwijs te maken in de vele leuke verschillende handgemaakte producten, gaan we vanaf nu wekelijks een webwinkel onder de aandacht brengen. Deze week beginnen we met webwinkel Sproet en Zoet.

Sproet en Zoet is opgericht door Wendy van den Heuvel uit ’s-Hertogenbosch. Ze is zelf eigenaar en werkt alleen aan haar webwinkel. Voor kinderkamerkunst en meer leuks kun je terecht bij Sproet en Zoet. Sproet en Zoet is kleurrijk, vrolijk & handgemaakt! We stelde Wendy zelf een aantal vragen over Sproet en Zoet.

Sproet en Zoet 2

Hoe is Sproet en Zoet ontstaan?
Al van jongs af aan ben ik al graag creatief bezig. Tekenen was dan ook mijn favoriete vak op school. In mijn vrije tijd ging ik graag aan de slag met kwasten en verf en zo ontstonden de eerste schilderijen. De reacties uit mijn omgeving waren positief en ik kreeg mijn eerste opdrachten en bestellingen. Wat begonnen was als hobby werd steeds serieuzer. Ik ben eerst begonnen onder de naam Wendy’s Art. Naast schilderijen ging ik ook andere producten maken zoals o.a. kussens en kinderschortjes. Ik ging op braderieën staan om meer bekendheid te krijgen. Door de vele kleuren waren altijd de eerste reacties als ze mijn kraam zagen; “Wat ziet het er allemaal vrolijk en gezellig uit!”.

TIP! Gratis Zwangerbox en Babybox aanvragen
Vraag GRATIS de Zwangerbox en Babybox aan van Ouders van Nu en haal ze op bij Blokker!

 

Na een paar jaar onder de naam Wendy’s Art gewerkt te hebben wilde ik een “echte” webwinkel, met meer mogelijkheden en een mooiere lay-out. Maar daar hoorde ook een nieuwe naam bij namelijk Sproet en Zoet. Sproet staat voor de sproetjes op de kindergezichtjes van mijn schilderijtjes en Zoet voor de zoete en vrolijke kleuren die je overal terug ziet. Sinds 1 januari 2011 heet het nu dus officieel Sproet en Zoet.

Sproet en Zoet
Wat verkoop je voor producten?
Denk aan schilderijen, (naam) slingers, kussens, schortjes voor groot en klein, broches en nog meer leuks. Het merendeel van de producten is met veel liefde en zorg door mijzelf gemaakt. In principe kun je elk product naar wens laten maken. Wil je liever een andere kleurencombinatie, afmeting en of naam/tekst hebben? Er is van alles mogelijk in overleg. Ook als je bijvoorbeeld een schilderij in een bepaald thema van de kinderkamer wil hebben. Via de mail of telefonisch contact komen we samen tot de mooiste en leukste ideeën. Eigenlijk is elk product weer een feestje om te mogen maken. Van bloembroches voor een bruiloft tot en met een geboorteschilderij van 1 meter bij 1 meter. Uiteraard wordt alles gratis feestelijk ingepakt! Een feestje om te geven én te krijgen!

Wat zijn favoriete producten bij Sproet en Zoet?
De slingers van stof zijn favoriet. Deze worden zowel met als zonder naam veel besteld. Ook de geboorteschilderijen. Fijn om te zien dat de klant weer terugkomt als er een broertje of zusje op komst is.

Sproet en Zoet 5
Sproet en Zoet 4

Wat is het aller-leukste wat je hebt meegemaakt met Sproet en Zoet?
Speciale opdrachten blijven heel leuk om te doen. Zoals het maken van een schilderij voor op de babykamer. Als je achteraf een foto toegestuurd krijgt van het kleine wondertje dat geboren is met het door jouw gemaakte schilderij ernaast is dat heel bijzonder en mooi.

Wat is de toekomst van Sproet en Zoet?
Ik hoop dat ik in de toekomst kan blijven doen wat ik leuk vind en dat steeds meer mensen Sproet en Zoet ontdekken. Ooit een eigen atelier met ruimte voor workshops en het verzorgen van kinderfeestjes zou ook erg leuk zijn!

Sproet en Zoet 3

Wat zou je nog graag kwijt willen over Sproet en Zoet?
Ik organiseer maandelijks een leuke winactie op de site, waarbij men kans maakt op een kleurrijke Sproet en Zoet verrassing. Verder heb ik nog zoveel leuke creatieve ideeën dat mijn aanbod regelmatig wordt aangevuld. Wil je dus niets missen van het laatste Sproet en Zoet nieuws, leuke korting- en winacties etc. schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de site. Zo weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent!

Wil je meer weten over Sproet en Zoet en benieuwd naar alle leuke producten? Neem dan eens kijkje in de webwinkel via www.sproetenzoet.nl. Speciaal voor alle bezoekers van Babystraatje.nl krijg je nu 10% korting bij Sproet en Zoet met de kortingscode: Babystraatje (geldig t/m 31-08-2015)

Heb jij ook een eigen webwinkel? Wil je ook graag dat wij over jouw webwinkel schrijven? Stuur ons dan een mail.

Sproet en zoet korting

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Blog