Connect
To Top

Nu bij webshop Lieve Labels: De kinderstoel van Keter. Een ideale meegroeistoel

Het is tijd om een kinderstoel aan te gaan schaffen! De kleine is inmiddels wat groter geworden en wil nu ook graag gezellig aan tafel zitten tijdens bijvoorbeeld het avondeten. Er zijn veel soorten kinderstoelen verkrijgbaar. Vaak ga je voor een mooie kinderstoel. Maar is die dan wel praktisch en handig te gebruiken? Heb je al eens gehoord van de handige 3 in 1 kinderstoel van Keter? Een kinderstoel die mooi en ook vooral praktisch is!

De kinderstoel van Keter een ideale meegroeistoel
De Keter 3 in 1 kinderstoel combineert gemak met een fantastisch mooi design. Dit is namelijk niet zomaar een kinderstoel; dit is een kinderstoel met maar liefst drie functies! Allereerst is de stoel te gebruiken als een normale hoge kinderstoel. Dit voor kinderen die al goed kunnen zitten of vanaf zes maanden tot drie jaar. Daarnaast is de stoel ook op een eetkamerstoel te bevestigen. Dit maakt het heel handig om mee te nemen op vakantie, een logeerpartij of een avondje uit eten. Voor kinderen vanaf drie jaar is de stoel ook nog eens te gebruiken als juniorstoel. De kinderstoel kan dan lager worden gezet. Zo kan er ook aan een lagere tafel gespeeld worden of naar de tv gekeken worden. Eigenlijk zijn er niet drie maar vier functies! De onderdelen van de kinderstoel zijn namelijk ook heel makkelijk in de bodem op te bergen. Dit maakt het dan weer fijn om de kinderstoel ergens anders na toe te nemen.

De kinderstoel van Keter een ideale meegroeistoel 2De stoel heeft een zachte cover en een afneembaar dienblad. Dit maakt reinigen eenvoudig. Zelfs de onderdelen kunnen in de vaatwasser! Handig! De vijfpuntsgordel zorgt voor extra veiligheid. Zo kan je kleintje niet ontsnappen.

Deze ideale meegroeistoel is verkrijgbaar in een frisse groene kleur en is makkelijk uit elkaar te halen en op te bergen. De stoel is exclusief verkrijgbaar via www.lievelabels.nl.

Lieve Labels is uitgeroepen tot beste Baby Webshop van het jaar! Lieve Labels sleepte deze prijs in 2014 binnen. Dit jaar gaan zij ook weer door met de goede service en de bijzondere productvoering. Van knuffels tot raamstickers en van kinderkoffertjes tot tassen: alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van baby- en kindercadeaus is te vinden in deze shop. Ook voor gepersonaliseerde cadeaus ben je hier aan het juiste adres.

De kinderstoel van Keter een ideale meegroeistoel 3
De kinderstoel van Keter een ideale meegroeistoel 4

Meer Blog