Connect
To Top

Week 10: Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Dit was een lekker weekje met veel leuke dingen. Al moesten we wel aan het begin van de week concluderen dat we een achterstand hadden opgelopen als het gaat om de was. Dit is voor mij niet te verkroppen, want ik wil alles goed doen (hoe bedoel je een burn-out kweken). Patrick wist het mooi te verwoorden en wellicht moet ik me daar eens wat meer aan vasthouden: “Je bent een werkende moeder en geen huisvrouw.”

Maandag
Deze dag stond in het teken van doelen stellen op mijn werk. Voor aankomende tijd staan er weer uitdagende dingen op de agenda. Verrassend genoeg is een van de doelen, voldoende rust nemen.

Dinsdag
We hebben er een lekker dagje thuis van gemaakt. We hebben met de blokken gespeeld en gezongen. Daarnaast had ik de tijd om lekker met mijn blog bezig te zijn en heb ik een blogje geschreven over ons uitje aan de binnenspeeltuin Monkeytown.

Woensdag
Na het werk had ik deze dag ons jaarlijkse teamuitje. Het was ontzettend gezellig. We waanden ons in het Wilde Westen. Op de rug van een stier rijden, lasso werpen en boogschieten. Dat laatste was erg leuk om te doen. Helaas niet in de roos geschoten. De stier heb ik overigens overgeslagen in verband met mijn zwakke bekken.

Baby overzicht week 10

Donderdag
De lente is begonnen en dan komen bij de schoonmaakkriebels. Aangezien Evie niet meer uit een fles drinkt werd het tijd om al die spullen uit de keuken van de aanrecht te halen. Flessen, spenen en het flessenrek verdwenen in een zak en direct een sopje over het aanrecht gehaald. Heerlijk, het aanrecht is weer vrij. Om de keuken smetteloos te houden, hebben we deze avond wel pizza besteld.

Vrijdag
Deze werkdag ging overdag lekker soepeltjes, maar na thuiskomst ging het helaas wat minder. Om 20.30 uur lag ik met koorts in mijn bed en de rest van het weekend heb ik af en aan koorts gehad met name in de nachten. Overdag overigens, tegen beter weten in, gewoon doorgegaan.

Zaterdag
Mijn vader was jarig deze dag. In de ochtend mijn best gedaan om leuke cadeautjes te vinden en gezellig in te pakken. Later deze dag zijn we met z’n allen naar een pannenkoekenrestaurant gegaan. Ook voor Evie hartstikke leuk.

Zondag
Dit was de eerste lentedag van het jaar. Wat een heerlijk zonnetje. We hadden afgesproken vandaag foto’s te maken voor een cadeau voor mijn schoonvader. Dus we konden er even van genieten. Daarna heb ik mij weer ‘afgemeld’ om uit te zieken.

The following two tabs change content below.

Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike

Laatste berichten van Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike (toon alles)

Meer Blog