Connect
To Top

Week 17: Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Dit was een lekker druk weekje. Hoewel het me nog steeds niet lukt om een verhaal op papier te krijgen probeer ik wel aan mijzelf te werken. Veel fietsen en planken voor het verstevigen van mijn buik en rug. Vanaf vrijdag was Patrick een weekend weg en hadden Evie en ik een meidenweekend. Ik had na woensdag een hele week vrij!

Week 17 Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Maandag
Aangezien ik deze week niet volledig werk moest ik zoveel mogelijk afronden op maandag en woensdag. De dag vloog voorbij. Aangezien ik graag een nieuw thema op mijn blog wil heb ik de avond voornamelijk hieraan besteed.

Dinsdag
Hoe kan het ook ander. De zon scheen dus zijn Evie en ik lekker op pad geweest. In de ochtend hebben we lekker gewandeld en direct een paar boodschappen gedaan. ’s Middags zijn we naar de bouwmarkt gefietst voor mijn nieuwe project: ‘Geef je tuintafel een tweede leven’.

Woensdag
De laatste werkdag voordat ik een weekje vrij had. Keihard gewerkt en eigenlijk tijd te kort. Aangezien ik nog steeds Toos Inspiratieloos was ben ik in de avond opnieuw op zoek gegaan naar een nieuw thema. Eigenlijk ben ik daar de hele week mee bezig geweest, maar niets was goed genoeg.

Donderdag
Vandaag heb ik direct de tuintafel onder handen genomen. Het hout was helemaal aangetast door vocht. Het is vandaag bij schuren en schoonmaken gebleven. Uiteraard hebben Evie en ik een rondje gefietst en alvast wat boodschappen gedaan voor het weekend.

Vrijdag
Vrijdagochtend hebben Patrick uitgezwaaid. De rest van de weekboodschappen moesten nog worden gehaald dus dat hebben we samen gedaan. Daarna ben ik verder gegaan met de tuintafel. Met een likje beits ziet hij er nu weer zo goed als nieuw uit.

Zaterdag
Deze ochtend was Evie op zoek naar papa. Als hij niet beneden is zou hij in bed moeten liggen, maar ze moest concluderen dat hij er toch niet was. Gelukkig heeft ze dit goed opgepakt (geldt overigens voor het hele weekend). Ik heb de rest van de dag rustig aan gedaan. Ik was behoorlijk moe. Ik slaap slecht zonder mijn wederhelft naast me.

Zondag
Deze dag had ik tot pyjamadag gebombardeerd. We hebben met de blokken gespeeld, kiekeboe gedaan en film gekeken. K3 en Spongebob vond Evie hartstikke leuk. Met het vinden van een nieuw thema wil het nog niet vlotten. Vervelende is wel dat het schrijven hierdoor ook niet lekker lukt.

The following two tabs change content below.

Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike

Laatste berichten van Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike (toon alles)

Meer Blog