Connect
To Top

Tip! De Playtray: een tafelblad voor het eten, kliederen en spelen

Al van de Playtray gehoord? Dat is een ontzettend handig tafelblad waar je kindje jarenlang plezier van kan hebben. Je schuift het eenvoudig op de populaire Stokke Tripp Trapp Stoel en door de hoge opstaande rand voorkom je dat er drinken of eten op de grond valt. Diezelfde hoge rand helpt je kleintje ook tijdens het spelen het speelgoed ‘binnenboord’ te houden.

De Playtray een tafelblad voor het eten

De Playtray wordt in Denemarken geproduceerd van hoogwaardig kunststof zonder schadelijke stoffen. Het tafelblad is verkrijgbaar in de kleuren wit, doorzichtig en zwart. Je schuift het blad heel gemakkelijk op en weer van de stoel. Dit zodat je niet altijd gebonden bent aan alleen de tafel maar ook niet altijd aan alleen het blad. Je kunt dus heel makkelijk afwisselen. Of je nou buiten of binnen eet, even lekker geniet van een koekje voor de televisie of eindeloos speelt met blokjes, kleurboeken of poppen. De Playtray is super handig en multifunctioneel!

De Playtray een tafelblad voor het eten, kliederen en spelen.

De Playtray is groot genoeg om op te kunnen tekenen, verven en knutselen als je kindje wat groter wordt. Met het bijgeleverde riempje kan de Playtray aan de stoel worden bevestigd. Hierdoor zit je kindje ook veilig als de babyset niet meer gebruikt wordt. Ook zorgt dit ervoor dat hij niet wegglijd. De Playtray is zeer eenvoudig schoon te houden en het sterke kunststof is bestand tegen stoten van kinderbestek en speelgoed.

De Playtray is o.a. verkrijgbaar bij www.bol.com voor € 55,00. Kijk voor meer informatie op www.playtray.nl.

Meer Blog