Connect
To Top

Leuke zwangerschap apps met informatie en tips

Als je zwanger bent, zeker als je voor het eerst een kleine spruit bij je draagt, komt er zo veel informatie op je af! Je moet gezond eten, je moet de babykamer gereed maken, je moet zorgen dat je voor de bevalling alles in huis hebt voor als het zover is. Alle info die je nodig hebt, is te vinden in boeken, op internet, bij vriendinnen, familieleden en noem maar op. Maar… dat kan natuurlijk veel gemakkelijker! Met deze apps bij je zwangerschap krijg je gedurende de negen maanden alle informatie en tips bijgebracht die je moet weten. En, je ziet precies wat er in jouw buik gebeurt dag voor dag!

Leuke apps voor jullie zwangerschap
1. Zwangerschaps app voor tips, video’s en info over je zwangerschap

Veel zwangere vrouwen vinden deze app van Babycenter de beste app voor de zwangerschap. De zwangerschapsapp geeft je tips en neemt je iedere dag mee door de zwangerschap: wat gebeurt er in je buik, wat gaat er gebeuren en hoe ga je hiermee om. Je kunt met beelden en video’s zien hoe je baby eruit ziet. De app telt tijdens je zwangerschap af tot je uitrekendatum en bereidt je voor op een baby in huis met handige checklists. Deze complete app voor je zwangerschap is gratis en beschikbaar voor iPhone en Android. Nadeel is dat hij Engelstalig is. Heb je liever een Nederlandstalige app voor je zwangerschap? Gebruik dan de Zwanger Groeikalender van Sanoma (Kosten: €1,99) voor iPhone en Android.

zwangerschapsapp

2. Zwangerschapsapp voor papa
Voor papa is er ook een leuke app: de Vaders in Spé app. Elke week krijg je een update over jouw groeiende baby. Test met de wekelijkse quizvraag jouw kennis over baby’s als voorbereiding op je vaderschap. Inclusief praktische tips voor hoe je omgaat met de hormonenexplosies van je vrouw of vriendin! Grappige en informatieve app voor alle vaders in spe. Kosten: €2,99 en helaas alleen geschikt voor iPhone. Voor Android is er dit leuke, gratis alternatief: New Dad – Pregnancy For Dads.

Vader app

3. Babynamen
Als je nog niet weet hoe jullie spruit gaat heten, kun je deze zwangerschapsapp voor babynamen raadplegen. De zwangerschapsapp voor babynamen laat precies zien hoe vaak een naam voorkomt in Nederland. Als je een beetje een originele naam wilt kiezen, dus een aanrader. De app is geschikt voor iPhone, iPad en iPad touch. Kosten: €0,99. Heb je een Android telefoon? Dan is deze gratis zwangerschapsapp met 25.500 Nederlandse babynamen een goed alternatief. Je ziet alleen niet hoe vaak een naam al voorkomt.

Babynamen app

The following two tabs change content below.

Meer Blog