Connect
To Top

Week 17 Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Kom je weer meekijken naar mijn blogoverzicht? Deze week op lippenstift en luiers weer een hoop leuke items! Een heerlijk mama recept, bevallingsfotografie en de babykamer!

Weekoverzicht lippenstift en luiers 17
Maandag
Vandaag deel ik op mijn blog een heerlijk recept. Charlene vertelt haar falafel burgers met avocado hummus recept en hoe ze op dit idee is gekomen. Een aanrader voor alle mama’s en papa’s!

Dinsdag
Voor de kids zijn er verschillende ‘kindervrienden’. Zo is mijn dochter helemaal gek van Dora. Ze heeft er bijna alles van. Dat gaat van Dora speelgoed tot een Dora pyjama! Ook op TV is Dora bij ons het best bekeken programma. Binnenkort ben ik uitgenodigd voor de Dora en haar theater avontuur.

Woensdag
Hier zijn we druk bezig met de babykamer. Het is nu wel eens tijd om behang uit te gaan kiezen. Zo kwam ik de nieuwste kinderkamer collectie van Eijffinger tegen. Dat is echt leuk behang!

Donderdag
Vandaag geen bevallingsverhaal maar een blog over bevallingsfotografie! Het lijkt me leuk om hier aandacht aan te besteden. Wat zou jij doen? Wel of geen fotografie van je bevalling?

Vrijdag
De wekelijkse Mommymail staat ook weer online. Ik zit helemaal in het ritme! Leuk hoor al die brieven schrijven en ontvangen van Saskia. Dit keer over het zwanger zijn en fotografie tijdens de bevalling. Deze week alweer deel 9!

Zaterdag
Vandaag ben ik 26 weken zwanger. Ik begin het wel steeds meer lichamelijk te merken. Zo gaat alles bijvoorbeeld wat zwaarder. Lees hier mijn update en hoe het nu met mij gaat.

Zondag
Sanne en ik zijn allebei al jong moeder geworden. We hebben ook veel dezelfde passies. Vandaag het verhaal met daarin de vele ervaringen van mama Sanne!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog