Connect
To Top

Week 19: Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Dit was een lekker weekje. Ik voelde me goed en ben lekker actief geweest. Zo heb ik onder andere gesport, vierden wij onze vrijheid, hadden we oppas in huis en sloten we deze week af met Moederdag.

Maandag
Vandaag was de dag van de 4 mei herdenking. Ik moest deze dag gewoon werken en was net op tijd thuis. Ik ben van mening dat het heel goed is om op onze eigen manier aan deze herdenking deel te nemen. Evie deed nog niet mee, ze is daar nog net te jong voor. Als we het haar iets beter kunnen uitleggen laten we haar opblijven voor dit ritueel.

Dinsdag
De dag van de vrijheid ben ik begonnen in de sportschool. Dat was een goed begin van de dag. Er was slecht weer voorspeld en het waaide behoorlijk hard. In de middag zijn we nog even naar een braderie bij ons in de buurt geweest. Het was een klein rondje, maar wel leuk om even op pad te zijn geweest. Aangezien Evie er van houdt om naar buiten te gaan kwam vandaag ook een blogje online over de dingen waar Evie blij van wordt.

Woensdag
Deze dag heb ik gewerkt en was eigenlijk niet heel bijzonder. Ik heb bijna geen qualitytime met dochterlief gehad. Gelukkig zou ik dat de volgende dag inhalen.

Moederdag met een heerlijk ontbijtje op bed

Donderdag
Ik heb van deze dag een gezellig (en vol) dagje gemaakt. In de ochtend hebben we gewandeld en een paar boodschappen gehaald, in de middag zijn we op pad geweest voor een cadeau voor mijn zusje. Dit heb ik gecombineerd met een rondje fietsen en een bezoek aan een speeltuin.

Vrijdag
Mijn ouders kwamen oppassen op Evie. Uit mijn werk hebben we gezellig met vrienden gegeten. Was toch wel weer eens leuk om samen iets voor onszelf te doen. Onze vrienden hebben een heerlijk viergangendiner gekookt. Jammer dat het zo snel voorbij ging.

Zaterdag
Deze ochtend zijn we bij vrienden op kraamvisite geweest. Zij hebben onlangs hun tweede kindje mogen verwelkomen. Wat een prachtig kereltje. Het blijft zo ontzettend bijzonder om zo’n klein hummeltje te zien. Evie heeft zich ook vermaakt met hun dochtertje en een beschuit met muisjes.

Zondag
Moederdag. Mijn tweede alweer. Ik mocht lekker langer in bed blijven liggen. Ik heb nieuwsgierig geluisterd naar alle geluiden uit de keuken. Daarna werd ik verrast met een heerlijk ontbijtje op bed, een dikke knuffel van Evie en cadeautjes. Tijdens het slaapje van Evie heb ik ruim een uur gefietst. Helaas is Moederdag bij ons ook een emotioneel beladen dag. We hebben dat proberen te doorbreken met een bezoekje aan mijn jarige zusje.

The following two tabs change content below.

Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike

Laatste berichten van Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike (toon alles)

Meer Blog