Connect
To Top

Week 21: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Een nieuw blogoverzicht van Lippenstift en luiers! Daarin de trouwdag van mijn vrienden, ga ik een paar dagen even weg, een nieuw bevallingsverhaal, mommymail en ben ik alweer 3 jaar getrouwd!

Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers week 21
Maandag
Vorige week was de grote dag. Vrienden van ons gingen trouwen. Het was een super mooie leuke dag! Speciaal had ik natuurlijk iets extra’s aan mijn haar, outfit en make-up gedaan. Bekijk de foto’s op mijn blog.

Dinsdag
Ik ga er even tussenuit. Een paar daagjes maar. Even mezelf weer opladen en bijkomen van alles. Gewoon omdat het kan. Samen met mijn moeder, zusje en 2 vriendinnen. Waar ik heen ga, lees je hier.

Woensdag
Het is weer tijd voor een nieuwe Mommymail. Saskia en ik schrijven wekelijks brieven naar elkaar. Vorige week schreef ik een brief naar Saskia en deze week kreeg ik een brief terug. Dit keer schrijft Saskia over haar bevalling die nu heel dicht bij is. Ze maakt zich hier een beetje zorgen over.

Donderdag
Een nieuw bevallingsverhaal. Dit keer van Maria. Ze vertelt over de eerste bevalling van haar zoon. Inmiddels heeft ze ook een dochter. Haar man was bij deze eerste bevalling. Bij de tweede bevalling van hun dochter liep dit anders.

Vrijdag
Dinsdag en woensdag ben ik een paar dagen weg geweest. Vandaag vertel ik hoe leuk deze daagjes waren. Mijn dochter Marissa bleef thuis bij de oppas. We hebben overnacht in een hotel. In het Gooi als een echte Gooische vrouw! Hoe leuk!

Zondag
Vandaag ben ik alweer 3 jaar getrouwd met de liefste man ter wereld! Tijd voor dus een ‘The After Wedding Tag’. Hierin vertel ik hoe mijn dag 3 jaar geleden was. Wie waren de bruidsmeisjes? Op welke locatie gingen wij trouwen? Ik vertel het allemaal! En….niet te vergeten… natuurlijk met de bruidsfoto’s!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog