Connect
To Top

Week 23: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Deze week weer een hoop leuke blogs in het overzicht van Lippenstift en luiers! Met dit keer de babykamer van Josan, Mommymail met groot babynieuws en een preview van onze zwangerschaps fotoshoot. Lees snel verder…

weer een hoop leuke blogs in het overzicht van Lippenstift en luiers
Vrijdag

Wekelijks plaats ik een item over een babykamer. Dit keer een super leuk blogbericht over de babykamer van Josan. Met mooie vrolijke foto´s! De babykamer is voor haar derde dochtertje. Die trouwens pas is geboren! Mintgroen met grijze zijn de kleuren die dit keer zijn gebruikt. Benieuwd? Kijk dan eens op mijn blog.

Maandag
Wekelijks schrijven Saskia en ik naar elkaar in Mommymail. Alles over het moeder en zwanger zijn. Dit keer heeft Mommymail groot babynieuws!

Dinsdag
Van de babykamer naar de kinderkamer. Altijd leuk om bij deze stap je te verdiepen in de vele keuzes en mogelijkheden. Bij Marissa kwam ook dit moment. Inmiddels heeft ze al een tijdje haar eigen kamer. Ikzelf vond het nu wel eens tijd voor een aanpassing in haar kamer. Ik heb hier een leuk blogartikel aan besteed.

Woensdag
Ja, ja! Het is zeker leuk om zwanger te zijn. Er komen namelijk ook een hoop leuke dingen voorbij. Daar kan ik echt van genieten. Zo was het deze week tijd voor mijn babyshower High Tea! Wat ontzettend leuk! In Amersfoort vierde ik deze dag met natuurlijk een hoop cadeaus!

Donderdag
Vandaag deelde ik een aantal leuke ideetjes voor een zwangerschaps fotoshoot op mijn blog. Zwanger zijn is een bijzondere tijd. Waarom zou je deze dan niet laten vastleggen?

Vrijdag
Super leuk! Tijd voor een zwangerschaps fotoshoot. Dat zijn altijd leuke herinneringen voor later. Perfect gepland, want wil het nou net enorm goed weer zijn. Binnenkort hier meer over maar uiteraard natuurlijk een preview van deze fotoshoot.

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog