Connect
To Top

Week 7/8: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Ook deze week zat weer vol met leuke blogartikelen! Ondanks dat ik wat grieperig was, heb ik weer een hoop leuke dingen gedaan. Veel lees en kijk plezier en kom gezellig eens lang op mijn website!
Dineke week 7 en 8

Dinsdag
Ik plaatste een artikel over mijn zwangerschap. Als je zwanger bent moet er een hoop geregeld worden. Het is handig om daarvoor een ‘zwanger to do list’ te maken. Zo maak je het voor jezelf een stuk makkelijker. Hier geef ik een hoop tips.

Donderdag
Deze week is een enorme populaire film in première gegaan. Op mijn blog vertel ik welke film met daarbij een toepasselijke look.

Zondag
Vandaag mag ik eindelijk mijn Mamaswap Valentijnseditie uitpakken. De Mamaswap is enorm populair. Ik heb zelf ook een Mamaswap gemaakt en opgestuurd. Op mijn blog vertel ik welke leuke spulletjes er in beide Mamaswaps zaten!

Mamaswap
Dinsdag

Mijn website heeft een nieuwe lay-out gekregen! Daarnaast zal ik vaste nieuwe items gaan plaatsen. Een nieuwe rubriek is bevallingsverhalen en ga ik starten met Mommymail. Je leest er hier alles over.

Woensdag
Mijn dochter ging vandaag op stap met haar tante. Ze kreeg van haar een compleet nieuw outfit van Nono.

Donderdag
Vandaag heb ik voor het eerst een nieuw rubriek ‘bevallingsverhalen’ online gezet. In deze eerste versie een spoedkeizersnede.

Dit was hem weer voor deze week. Volgende week weer een nieuwe week van lippenstiftenluiers.nl! Tot dan!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog