Connect
To Top

Weekend Plog van Mama Ester: Zomervakantie!

Tijd voor een nieuwe weekend plog! Na een drukke verbouwing is het tijd om te gaan genieten van de de laatste vakantiedagen. Heerlijk! Op naar de zee en het Boudewijn Seapark in België!

Met de kids naar de kinderboerderij
Vrijdag

Hoewel we 2 weken verlof hadden, voelt het nu pas echt als vakantie. Tijdens de verlofperiode waren de kinderen amper thuis door de zware verbouwing waar we momenteel in zitten. Ideaal voor mijn man en ik om enkele vuile werkjes af te werken terwijl de kinderen bij grootouders en vrienden logeerden. Maandag moeten we opnieuw aan het werk, dus we besloten dit weekend nog écht te genieten. Er werden zomerse temperaturen voorspeld dus wij trokken met ons vieren voor enkele dagen naar zee. Op vrijdag bleef de zon uit, dus we gingen op dagstap naar het Dolfinarium (Boudewijn Seapark). Heerlijk pretpark voor jonge kinderen waar ze kunnen kennismaken met dolfijnen, zeeleeuwen, boerderijdieren en ook tal van attracties.

Zaterdag
ZON! Het appartement waar we verbleven kijkt uit over de zee, dus wij gingen snel langs de bakker achter verse boterkoeken en installeerden ons voor het krieken van de dag met een dekentje op het strand. HEERLIJK!

Met papa op het strand eten
Zondag
Weerom een heerlijke dag aan het strand die we afsloten met een rijkelijke barbecue bij de schoonouders. Het ultieme VAKANTIEgevoel. Onderweg naar huis nog een uurtje in de file gestaan en eenmaal thuisgekomen meteen ons bed in. Morgen start opnieuw de werkweek.

Met papa op het strand

The following two tabs change content below.

Meer Blog