Connect
To Top

Daarom kiezen voor wasbare luiers

Ben je in verwachting van een klein wondertje? Gefeliciteerd! Je zult ongetwijfeld op een roze of blauwe wolk zitten. Als je straks bent bevallen van je kindje, dan komt er veel verantwoordelijkheid op je schouders te liggen. Een kind opvoeden is niet gemakkelijk, en het kost ook behoorlijk veel geld. Een kind opvoeden (0-18 jaar) kost een gemiddeld gezin ongeveer €150.000. Dat is een aardige som geld. Heb je daarom al de luiers van Nappys.nl overwogen? Hun wasbare luiers zien er niet alleen heel erg schattig uit, maar hebben ook tal van voordelen. Wij leggen het uit!

kiezen voor wasbare luiers

Goed voor het milieu

Laten we direct met de deur in huis vallen: wasbare luiers zijn goed voor het milieu. Waar wegwerpluiers gemiddeld 1 ton afval per kind produceren, is dit bij wasbare luiers juist het tegenovergestelde. Die zorgen nauwelijks voor afval. Met als gevolg dat wasbare luiers dus ook veel minder CO2 uitstoten. Dat heeft ook een leuk bijeffect, want het bespaart je ook een smak geld. Gezegd hebbende dat je één keer moet investeren, maar dat zal onderaan de streep toch een besparing opleveren. Reken op een besparing van ongeveer €500, afhankelijk van hoeveel luiers je koopt en van welk merk. En van zeulen met pakken luiers bij de boodschappen wordt niemand vrolijk, toch? Bovendien kun je wasbare luiers zelfs meerdere kinderen laten dragen.
Sneller zindelijk en minder last van irritatie

Een kind dat eerder zindelijk is, minder last heeft van luieruitslag en spuitluiers? Do we need to say more? Dat zijn de belangrijkste voordelen van wasbare luiers waar jouw kleintje ongetwijfeld vrolijk van wordt. Baby’s krijgen namelijk sneller natte billetjes van wasbare luiers. Dit klinkt misschien zielig, maar is het helemaal niet. Het bevordert namelijk de bewustwording van de plas- en poepmomentjes van het kindje. Hierdoor zijn kinderen die wasbare luiers hebben gedragen gemiddeld één jaar eerder zindelijk.

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Babystraatje.nl (toon alles)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Musthaves