Connect
To Top

NAÏF is een verzorgingslijn voor de allerkleinsten

We zijn het er allemaal wel over eens: de verzorging voor je kleintje is erg belangrijk. Vooral bij een gevoelige babyhuid. NAÏF is een product die hier extra naar kijkt en heeft een verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Pure kwaliteit, met alleen die ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Babyverzorging van het hoogste niveau. Daar staat NAÏF voor.

NAÏF Baby Care - Banner 500x500

Voor de gevoelige en dunne babyhuid is de juiste verzorging van groot belang. Daarom heeft NAÏF in samenwerking met een laboratorium in Zwitserland, dermatologen en héél veel moeders NAÏF laten ontwikkelen. Op dit moment bestaat de NAÏF familie uit 6 producten. Allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, zoals avocado, macadamia en amandel olie. Stuk voor stuk strak verpakt. En allemaal met een eigen twist, net als baby’s eigenlijk.

Alle NAÏF producten zijn dermatologisch getest en hypoallergeen maar ook PH-huidneutraal. Zonder bestanddelen die irriterend of mogelijk schadelijk zijn voor baby’s, ouders of de natuur. De voedende en verzachtende eigenschappen van alle NAÏF producten maken alledaagse momenten intenser en bijzonder. Een bad, een verschoning of klaar maken voor naar bed gaan wordt leuker voor zowel baby als ouder.

Probeer NAÏF zelf maar eens uit. Een heerlijk product voor jou en je kleintje! Bestellen gaat gemakkelijk online via de webshop van NAÏF.

Meer Blog