Connect
To Top

Week 11: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Deze week zijn we alweer beland in week 11. Een weekje met weer super leuke blogs! Lees hieronder mijn blogweek op Lippenstift en luiers.

Week11

Zaterdag
Voor mijn dochtertje heb ik inmiddels al verschillende kleren van het merk Pompdelux in huis. Het merk ken ik sinds kort. Laatst was het merk bij iemand thuis tijdens een Home Shopping. Erg leuk! Dan komt er iemand langs met rekken vol geweldige leuke mooie kleding setjes. Ik was meteen verliefd. Mooie kleurtjes en lekker hip. Lees hier alles over mijn Pompdelux bestelling.

Dinsdag
De 20 weken echo. Een erg spanende echo omdat hier kan worden gezien of er mogelijke afwijkingen aanwezig zijn. Jantine kreeg tijdens deze 20 weken echo te horen dat haar kleine een open ruggetje had. Lees hier haar verhaal.

Woensdag
Ook deze week weer Mommymail met Saskia. In dit item sturen Saskia en ik brieven per mail naar elkaar toe. We schrijven over onze zwangerschap en het moeder zijn. Vorige week was het mijn beurt en dit keer kreeg ik weer een mooie brief van Saskia.

Ook was vandaag voor mij en mijn mannetje een spannende dag. Ik had nu zelf de 20 weken echo. Bij aankomst waren we al snel aan de beurt. Hoe deze 20 weken echo ging lees je hier. Wel kan ik alvast verlappen dat er taart was na afloop!

Vrijdag
Bevallingsverhalen. Een terugkerend artikel op mijn blog waarin moeders vertellen over hun bevalling. Deze week Eline. Ze kreeg een spoedkeizersnede. Een verhaal die je als heftig kunt ervaren.

Verder brak gisteren bij ons een speciaal moment aan! Ik ben nu 20 weken zwanger en dus op de helft van mijn zwangerschap! Hoe gaat het met mij en wat gebeurt er zoal in mijn buik? Je leest het allemaal hier.

En toen was de week alweer om. Volgende week weer een nieuw blogoverzicht!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog