Connect
To Top

Nieuw! Juice in the Box. Geen drinkpakjes meer vol met suikers

Veel kids krijgen een drinkpakje mee naar school. Of tijdens een dagje weg zijn drinkpakjes erg handig om mee te nemen. Maar sta je er wel eens bij stil hoeveel suikers er in zo’n pakje zitten? Veel kinderen krijgen door een drinkpakje ongemerkt heel veel suikers binnen!Vanaf nu kun jij daar wat aan doen! Gebruik daarvoor de nieuwe handige Juice in the Box! Hiermee kun jij als ouder zelf beslissen wat je voor drinken meegeeft aan je kids!

Juice in the Box voor kinderen

Bij zo’n drinkpakje lijkt het voor veel kids allemaal net wat lekkerder dan het gebruik van een gewone drinkbeker. Herkenbaar? Met het gebruik van Juice in the Box kun je kinderen vanaf nu aan gezonder drinken krijgen. In plaats van een wegwerp drinkpakje kan Juice in the Box eindeloos worden hergebruikt en worden gevuld met drinken zonder suikers en kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen. Beter voor de gezondheid en nog steeds drinken uit een stoer drinkpakje.

Ook is het gebruik van Juice in the Box echt heel milieuvriendelijk! Bijna 130 miljard wegwerp drinkpakjes worden er per jaar weggegooid waarvan slechts 24% wordt gerecycled. Een drinkpakje is namelijk bijna niet afbreekbaar. Wetenschappers schatten dat de zes lagen aluminium van een drinkpakje pas na driehonderd jaar volledig afgebroken is. Dat is dus echt heel slecht voor ons milieu.

Juice in the Box Geen drinkpakjes meer vol met suikers

Juice in the Box heeft een afsluitbaar klepje, een afknijpbaar rietje en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het pakje is gemaakt van 100% siliconen en is gemakkelijk te openen en sluiten. Doordat het pakje doorzichtig is, kun je zien wat je drinkt. Daarbij is het ook nog eens vaatwasbestendig en lekvrij. Juice in the Box is bijna onverwoestbaar en een must-have in ieder huis waar kleine kinderen rondrennen! Er is ook een Ice on the Box. Een icepack zodat je kinderen ook koele melk mee naar school kunt geven. Heel erg handig dus!

Over Juice in the Box is dus behoorlijk nagedacht. Maak je kinderen, jezelf en het milieu blij en schakel over van gewone pakjes naar Juice in the Box! Kijk eens op www.juiceinthebox.nl.

Meer Blog