Connect
To Top

Week 16: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Leuk dat je komt kijken naar mijn blogoverzicht van afgelopen week. Ik vertel over mijn zwangerschap. Er is weer een nieuwe Mommymail en zwanger zijn, dat is heel bijzonder!

Ik ben zwanger

Maandag
Ik ben inmiddels alweer 24 weken zwanger. Wekelijks plaats ik een update hoe het met mijn zwangerschap gaat. Hoe gaat het deze week? De zwangerschap gaat voor mijn gevoel snel. Beter gezegd, heel snel! Lees je mee?

Dinsdag
Vandaag een artikel over Esprit. Het is lente en dus tijd om te shoppen voor de zomer! Lees op mijn blog welke leuke kleding ik voor mijzelf, papa en de kids zou kiezen.

Woensdag
Mommymail! Saskia en ik zijn zwanger en schrijven wekelijks brieven aan elkaar. Hoe gaat het met onze zwangerschap en het mama zijn? Deze week ben ik aan de beurt om terug te schrijven.

Donderdag
Zwanger zijn. Dat is bijzonder! Maar waarom is dat zo bijzonder? Ik vertel je waarom zwanger zijn zo bijzonder is. Maar ook dat het heel speciaal is. Geniet ervan en wees blij! Het is namelijk niet vanzelfsprekend.

Vrijdag
In bevallingsverhalen geef ik mama´s de ruimte om te vertellen over hun eigen bevalling. Vandaag doet Anneke haar verhaal. Hoe haar bevalling verliep lees je hier.

Zaterdag
Het merk Z8 is echt een aanrader! Echt super leuke kleding voor je kleintje! Ze komen nu met een limited edition collectie. Ik geef hier alvast een voorproefje van!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog