Connect
To Top

Photo Diary Dineke: Amsterdam

Vandaag geen photo diary van een hele week, maar van een hele dag! Ik ben afgelopen week een dagje naar Amsterdam geweest. Een super leuke dag dat dat zeker een photo diary waard is! Kijk snel verder!
Om 9:00 vertrok ik met een vriendin met de auto vanuit Urk richting Amsterdam. We vertrekken vroeg omdat we een afspraak hebben bij de Kamer van Koophandel.

In de auto

Aangekomen bij de Kvk is het dan zover! Vandaag schrijf ik me in als Lippenstift en luiers en ben ik nu officieel een bedrijf. Naast mijn blog valt ook mijn visagiesalon hieronder.

Als we klaar zijn parkeren we de auto in een P+R garage en gaan we verder met de tram Amsterdam in. We pakken lijn 26 en stappen uit bij de Keizersgracht om naar een super leuk persevenement van Bestseller te gaan. Het openbaar vervoer en Amsterdam zijn vandaag best wel spannend voor mij. Het is namelijk allemaal vreemd. Ik pak liever de auto, alleen in Amsterdam is dat niet slim.

mama naar amsterdam in de tram
Nadat we zijn aangekomen mogen we na een fijn ontvangst meteen lekker rondkijken. Zo waren daar de nieuwe herfst en winter collecties te zien van Mamalicious. Een merk voor zwangere vrouwen. Maar ook Only, Jacqueline de Yong, Minimize, Vero Moda en voor de kids Name-It. Deze laatste collectie vond ik persoonlijk super leuk!

Mama en babykleding

Lekker rondsnuffelen in de nieuwe collectie!

Mama en kleding

Dit broekje was helemaal leuk! Mooie stof en super hip!

Babybroekje
Deze is ook lekker hip! Mooie print en een felle kleur!

Een truitje met print

En deze is ook zo gaaf!

Een super leuk rokje

Kijk eens dit truitje is echt schattig! Deze is van het merk Minimize. Kleding voor de allerkleinsten!

Nog een heel leuk outfit

Mijn vriendin Lisa was ook mee. Ze werkt in een kledingwinkel bij ons in de buurt. Voor haar was het extra leuk om de nieuwste collectie te bekijken. Zij verkopen daar ook deze leuke merken! Kijk eens deze nieuwe winterjassen.

Leuke mamakleding
Nadat we goed hadden rondgekeken mochten we deelnemen aan de lunch! Erg goed verzorgd hoor!

Mama op stap en aan het eten

Nadat we het superteam van Bestseller hadden bedankt, gingen we Amsterdam in. Eerst met de tram naar de Dam waar we verder liepen naar de Kalverstraat. Daar aangekomen zijn we naar de MAC Pro Store gegaan. Ze verkopen hier heel veel make-up en huidverzorgingsproducten. Op mijn blog kun je lezen wat ik allemaal heb aangeschaft!

Mama shoppen in amsterdam

Daarna zijn we nog naar een andere make-up winkel gegaan in dezelfde straat. Wat was ook dat een super mooie winkel zeg! Daarna tijd om even een terrasje te pakken met dit warme weer. Lekker met gebak!

Nadat we even heerlijk op het terrasje hebben gezeten, zijn we weer richting huis vertrokken. Niet eens uitgebreid wezen shoppen en toch erg moe! Maar dat is natuurlijk logisch met een baby in mijn buik die steeds zwaarder aan het worden is!

Kijk, deze super leuke goodiebag kregen we nog bij Bestseller. De Vero Moda waterfles is al ingepikt door Marissa 😉

Dit is wat mama kocht

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog