Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 6

Vandaag een photo Diary van Dineke. Dit zijn een soort plogs. Dineke laat als blogger iedere week een dag als mama zien. Zelf vind Dineke dit altijd bij andere moeders erg leuk om te lezen. Vandaag haar eerste photo Diary op een hele normale wekelijkse woensdag. Veel kijk plezier!

De dag van mama Dineke

Vandaag sta ik op en kijk op mijn wekker. Rustig aan. Er staan deze woensdag geen verplichtingen in mijn agenda. Wel moet ik een beetje opschieten. Ik ga op visite bij mijn vriendin. Ik voel me niet lekker en moet overgeven.

Marissa voor de tv en mama in de badkamer

Mijn dochter Marissa is in een vrolijke bui vandaag. Ze is net wakker en meteen al naar beneden gegaan. Ik zet de tv voor haar aan. Ik voel me nog steeds niet goed. Voordat ik even onder de warme douche spring stuur ik mijn vriendin een berichtje dat ik wat later kom. Eerst even bijkomen.
Ik gebruik Herbal Essence. Heerlijk! Ik wissel nu af en toe eens van shampoo. Altijd gebruikte ik alleen Syoss shampoo voor mijn haar.

Mama met een schone huid
Na mijn douche moment nog steeds een beetje wankel. Hahaha, dat zie je ook wel aan mijn witte snoet! Toch weer fris en fruitig!
Van het merk Lancóme gebruik ik nu Advance Genifique serum van Lancóme, heerlijk voor op een schone huid. Een super product om elke ochtend mee te beginnen. Gekregen van mijn werk voor mijn inzet. Bedankt!

Marissa eet op de bank

Beneden maak ik wat eten klaar voor Marissa en mijzelf. Marissa mag op de bank voor de tv eten. Eigenlijk mag ze dat nooit van mij. Voor deze ene keer dan. Lekker met een warme fleece deken. Met moeite gaat er vaak 1 boterham. Maar vandaag eet ze niet 1, maar 2 boterhammen op!

Lekker eten en drinken

Zelf neem ik een kop thee. Ook een schaaltje cruesli met wat gele vla. Gele vla helpt tegen het brandende maagzuur. Meestal moet ik vaak weer overgeven bij het eerste eten. Dit keer ook.

De was ruikt niet meer fris

Om 11 uur heb ik afgesproken met mijn vriendin. Het is al bijna tijd. Dus ik moet opschieten. Voordat ik mezelf ga opmaken en aankleden eerst even snel naar de wasmachine.
Ik heb deze week Baking soda gekocht. Ik gooi een half pak in de wasmachine en zet een kookwas programma aan. Zo worden ook de leidingen weer lekker schoon. Ik heb gelezen dat Baking soda helpt om de vieze geurtjes te neutraliseren. Mijn was ruikt al een tijd niet meer zo fris. Dit moet gaan helpen.

Hier ben ik bijna 15 weken zwanger
Tijdens het omkleden even snel een foto van mijn buik. Hier ben ik bijna 15 weken zwanger. Vandaag kies ik mijn simpele zwarte Supertrash jurkje. Daar doe ik straks een cape overheen.

Ikzelf

Marissa is inmiddels ook aangekleed in haar prachtige Frozen T-shirt. Even voor de foto poseren! Vandaag alleen een beetje foundation en mascara. Ik heb niet veel zin om heel veel make-up op te doen.

Kado voor mijn bevallen vriendin
Met mijn beste vriendin zijn we om 11:00 uur aangekomen bij onze andere vriendin. Ze is pas bevallen. De saucijzenbroodjes staan al klaar. Heerlijk! Mijn beste vriendin was nog niet op kraamvisite geweest en had een leuk cadeautje mee. Mijn vriendin is bevallen van een meisje.

Lekker nasi eten en buiten is er sneeuw

Omdat LB tussen het werk door een uurtje in de middag thuis komt eten, moet ik al snel weer gaan. We eten altijd warm en ik moet nog even wat koken. Vandaag is het nasi. Heerlijk!
Tijdens het eten begint het buiten steeds witter te worden. Na het eten Marissa nog even wegbrengen, want ze moet naar turnen.

Aan mijn mama blog werken en lekker eten

Terwijl ik aan het eind van de middag aan de slag ga met mijn blog, maakt LB een shoarmapizza. Hij is woensdag vroeg uit zijn werk. Dit keer stelde hij voor om in de keuken te gaan staan. Het resultaat, een prachtige lekkere pizza!

Nog even werken dan is het bedtijd
Omdat ik eind deze week een make-up workshop ga houden, wil ik een informatie boekje maken. Terwijl Marissa na eten naar bed toe gaat, kruip ik achter mijn laptop.

Daarna nog even hangen op de bank. Lekker even Netflixen. Er is vandaag toch niks leuks op tv.
Een aantal uurtjes later zit de dag er al weer op. Mijn lichtje die gaat uit

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog