Connect
To Top

Photo Diary Dineke week 9

Ook deze week een photo Diary Dineke van vorige week. Nog steeds ontvang ik veel leuke positieve reacties op mijn Diary Dineke! Vorige week was het hier vakantie. We hebben weer een hoop leuke dingen gedaan! Kijk gezellig mee naar mijn afgelopen week.

Weekoverzicht 9

Zondag

Op zondag slaap ik altijd uit met Marissa. Mijn mannetje gaat dan naar de kerk. Als hij terugkomt gaat hij altijd voor ons koken. Daar is ie super in! Wat heeft Marissa toch een lieve papa! En ik een lieve man! Onze hond Ziva staat altijd in de keuken tijdens het koken. Hopen dat er iets op de grond valt! Eerst even aan beide kanten in de pan en daarna zeker 30 minuten in de oven. Dan weten we zeker dat hij niet meer rauw is. Ik heb het over de heerlijke varkenshaas. Met champignons! In de oven blijft hij altijd lekker mals. Jammie! Na het eten ga ik in de middag naar de kerk. Daarna op de koffie bij mijn ouders. Zondag is voor ons altijd een rustdag. Dan werken we niet. Dat is heel fijn. Lekker even in de weer met ons gezinnetje.

r

Maandag

Vandaag begint super goed. Ik voel me erg fit. Yes! Dat is ook wel eens fijn! Eerst even in mijn pyjama schoonmaken. Het is boven een rommel! Rond het middaguur eten we nasi. En dat nog wel op maandag. Voor het eten heb ik twee pakketjes binnengekregen. Eentje van Wehkamp en de ander van Zalando. Ik heb allemaal witte jurkjes besteld! Ik moet namelijk een mooi jurkje zien te vinden voor over een paar weken. Mijn vriend en ik gaan dan voor de hele gemeente belijdenis van ons geloof doen in de kerk.

Bestelling wehkamp
Aan het eind van de middag doen we nog even wat brieven op de post en gaan we meteen een stukje wandelen. Na het avondeten heb ik van een bepaald merk een kledingavond bij mijn vriendin. Daar heb ik meteen voor Marissa een leuk kleding setje gekocht!

Hond uitlaten met dochter

Dinsdag

Vandaag is een mindere dag. Het is slecht weer en vooral moet ik veel denken aan mijn schoonmoeder. Precies een jaar terug is zij plotseling overleden. Een warme douche kan ik wel gebruiken. Door al die zwangerschapshormonen ben ik extra emotioneel. Marissa maakt me gelukkig weer blij. Ze is erg vrolijk!

Eten terwijl het regent

Met mijn moeder ga ik die middag naar de stad. Even shoppen. Ik heb een blushroze shirtje gekocht. Die kon ik niet laten hangen. Verder ook een super leuke gratis Ouders van Nu zwangerbox opgehaald bij de Etos. Na het avondeten vertrek ik richting mijn vriendin. Daar bespreken we even de Negenmaandenbeurs door. Altijd handig om alvast even een soort planning te maken. Dan missen we niks!

De zwangerbox van ouders van nu

Woensdag

Even een selfie! Hij is weer leuk! Ook vandaag voel ik me weer enorm fit! Ik gebruik trouwens de ‘It’s my beautiful skin day’ dagcrème van Hema. Echt een aanrader. Die is echt heel fijn. Hij ruikt vooral erg lekker en is geschikt voor elke huidtype. Dat allemaal voor een mooie prijs!

Hema beautiful skin day
Door de vakantieweek bij ons in de buurt, is er een springkussenfestijn opgezet in een sporthal. Speciaal voor alle kinderen. Ik ga er gezellig met Marissa heen. Aan het eind kreeg ze een suikerpin van deze lieve mama!

De middag is druk maar erg leuk. Bij een kinderfeestje doe ik de make-up. Vol met vele felle kleuren en glitters. Aan het eind van de middag komt mijn vriendin langs. Waarvoor is nog een verassing. We werken aan een geheim project 🙂 Daarna nog even snel langs de drukkerij. Mijn site heeft een nieuwe lay-out en dus heb ik ook mijn visitekaartjes laten aanpassen en nieuw laten drukken.

Morgen ga ik naar de Negenmaandenbeurs. Dus Marissa breng ik naar mijn moeder. Daar blijft ze logeren. Daarvoor zijn we nog langs geweest bij mijn schoonfamilie. Dit om mijn schoonmoeder te gedenken. Het is fijn om op die momenten bij elkaar te zijn. Thuis aangekomen moet ik nog flink aan de slag. Dit omdat mijn geheime project morgen af moet zijn. Tussendoor krijg ik een flinke maagzuur aanval. Alles komt eruit. Tranen rolde over mijn wangen. Gelukkig krijg ik het toch nog af.

Suikerspin eten
Donderdag

Yes! Vandaag is het zover. Ik ga naar de Negenmaandenbeurs! Het was erg leuk en gezellig. Lees hier hoe ik het vond. Voordat ik ga nog even snel een selfie van mijn nieuwe outfit. Mooi he?

Naar de negemaandenbeurs

Vrijdag

Vandaag ga ik samen met Marissa en mijn vriendin haar dochtertje naar het zwembad. Marissa vond het gelukkig erg leuk. Zwemmen was altijd niet zo haar ding. Het zwembad is erg fijn. Ze hebben een speciaal afgesloten gedeelte voor het baby– en peuterbad. Daarna nog even samen patat gegeten. Als ik thuis kom ga ik nog even een kopje thee doen bij Lucy. Gelukkig woont ze vlakbij en ben ik zo weer thuis. Ik heb buikpijn doordat ik waarschijnlijk te veel heb gedaan. Thuis ga ik op de bank liggen waar ik de volgende ochtend weer op wakker ben geworden. Dat is minder.

Naar het zwembad

Zaterdag

De dag begint weer goed met ons vaste ontbijtje van de bakker. Echt heeeeerlijk!

Lekker bakker broodje
Voordat ik naar mijn ouders ga, werk ik na het ontbijtje mijn site even bij. In de middag ga ik een leuk cadeautje kopen voor het zoontje Ruben van mijn nicht. Die is jarig en vandaag 1 jaar geworden. Van V-Tech koop ik een leuk speelgoedautootje.
Diezelfde middag ben ik ook langs geweest bij de huisarts. Nog steeds erg last van mijn buik. Even later blijkt na het afnemen van urine dat ik een blaasontsteking heb. Ik krijg antibiotica mee.
Ook is een andere vriendin van mij is jarig. Daarom doe ik later in de middag speciaal voor haar verjaardag haar make-up. Als ik klaar ben gaan we naar de verjaardag van Ruben. Wat een feest. Mijn nicht heeft alles erg mooi versierd. Dat kan ze wel. Ze is erg creatief en heeft een Bumba tent nagemaakt. Super mooi he?

Verjaardagfeestje 1 jaar

Als de verjaardag voorbij is ga ik naar mijn ouders. Daar eet ik gezellig mee. Daarna even boodschappen doen en door naar de verjaardag van mijn vriendin. Daar eet ik natuurlijk weer veel te veel hapjes. Midden in de nacht kwam alles er dus weer uit. Als ik thuis ben duik ik gelijk mijn bed in. Dat is veel beter dan de bank 🙂

Ik heb een enorme leuke week gehad. Die was zeker geslaagd! Op naar een nieuwe week!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog