Connect
To Top

Vierling geboren bij het Kinderziekenhuis in Utrecht

Afgelopen week werden Eefke, Aukje, Hiske en Jinthe geboren in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Na zeven maanden zwangerschap heeft de familie Adema uit Bathmen er vier prachtige dochters bij. Naar omstandigheden gaat het goed. De meiden liggen in de couveuse van het Kinderziekenhuis. Het ziekenhuis heeft voor bevallingen speciale zorg.

Voor de familie is het nog allemaal onwerkelijk. Ook voor de twee dochters van 4 en 7 jaar uit het gezin is dit heel bijzonder. Het gezin bestaat nu uit zeven vrouwen. Van de eerste twee wilde ze nog niet weten of het een jongen of een meisje zou worden. Maar voor het verzinnen van namen hebben ze bij de 20-wekenecho toch maar gevraagd wat het ging worden.

De vader uit het gezin vind het hartstikke leuk vertelt hij tegen het RTL Nieuws. Met verbazing keken het gezin en de gynaecoloog elkaar aan toen bleek dat het er vier zouden worden.

Op dit moment laten vader, moeder en hun dochters alles maar gewoon over hun heen komen vertellen ze tegen het RTL Nieuws. Ook het huis is te klein voor zoveel kinderen en daarom al te koop gezet. Dat geld ook voor de auto. Daarvoor moet ook een nieuwe komen. Voor de vier baby’s rekende iemand al uit dat ze ongeveer 16.000 luiers nodig zouden hebben.

Op de Facebookpagina Vier keer zoveel geluk plaats de familie verschillende updates om iedereen op de hoogte te houden. Alle hulp is welkom omdat dit niet echt in de planning stond.

Bron: Rtlnieuws.nl

Meer Blog