Connect
To Top

Gratis Zwangerbox en Babybox van Ouders van Nu!

Ben je zwanger? Dan kun je nu GRATIS de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen! De Zwangerbox bevat, naast de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama, diverse gratis producten om uit te proberen en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De Boxen zijn gratis af te halen bij een Albert Heijn winkel bij jou in de buurt. De inhoud van de boxen kan variëren.

Gratis Zwangerbox en Babybox

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de uitgerekende datum, je ontvangt dan beide boxen. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvraagt na de uitgerekende datum of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling.

Waar haal je de boxen op?

Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Albert Heijn winkel in jouw buurt. In de Zwangerbox zit altijd de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama.

Klik hier en schrijf je in voor de Gratis Zwangerbox en Babybox van Ouders van Nu!

 

Meer Gratis