Gratis Zwangerbox en Babybox van Ouders van Nu! - Babystraatje.nl

Gratis Zwangerbox en Babybox van Ouders van Nu!

Ben je zwanger? Dan kun je nu GRATIS de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen! De Zwangerbox bevat, naast de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama, diverse gratis producten om uit te proberen en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De Boxen zijn gratis af te halen bij een Etos bij jou in de buurt. De inhoud van de boxen kan variëren.

Gratis Zwangerbox en Babybox van Ouders van Nu

Gratis Zwangerbox en Babybox

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling.

Waar haal je de boxen op?

Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel in jouw buurt. Bovendien ontvang je bij je ophaalkaart een kortingsbon van Etos t.w.v. € 5. In de Zwangerbox zit altijd de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama.

Klik hier en schrijf je in voor de Gratis Zwangerbox en Babybox van Ouders van Nu!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Gratis